המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

04.04.17 יום ג'
מאת:

מכירות את הבתים האלה שנראים תמיד מתוקתקים? אנחנו לא מתכוונות לאלו הנראים כמו יצאו מארץ הפינטרסט הנשגבת, אלא לבתים אמיתיים, בהם תמיד יש אווירה נעימה ונדמה שכמעט לכל דבר יש מקום משלו תוך מחשבה על המון דיטייליז קטנים ושימושיים שפשוט עושים סדר בעיניים ובלב. אז כזה, כזה, בית אנחנו רוצות!

 

 

בתור מופרעות קשב וריכוז, חוסר סדר מאוד מקשה עלינו כך שאנחנו כל הזמן מחפשות רעיונות וטריקים חדשים שיקלו עלינו במשימה הסיזיפית של ארגון הבית. וכשמוסיפים למשוואה הזו גם ילדים קטנים שמחוללים בלגן גדול, לו״ז עמוס וריבוי משימות - חלום הבית המתוקתק הופך למשימה כמעט בלתי אפשרית.

 

אז איך עושים את זה? אנחנו תמיד חושבות שכדאי ללמוד מהמומחים, אלה שעוסקים יום וליל בתכנון ועיצוב בתים עבור אנשים אמיתיים, כמונו. אז מהם הסודות הקטנים של המעצבים לבתים נקיים ומסודרים? בואו וגלו יחד איתנו.

 

המעצבים חושפים: אלה הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

הסוד של קרן בר, Karen B מעצבת פנים ולפעמים גם מוצר ובלוגרית:
יש לי כמה טריקים שעובדים כשאני ממש רוצה שהבית יהיה מסודר.

- להסתיר את הבלגן. לכולם יש בלגן בבית, השאלה היא איפה הוא נמצא? זוכרות את הפרק בחברים שמגלים שיש חדר שלם ובו בלגן בבית של מוניקה? אז ככה. זה בסדר שיש בלגן כל עוד הוא מוסתר מאחורי דלת. לא משנה אם זה רק ארון או חדר שלם.

- זהירות, חור שחור. האם יש לכן מקום בבית שכל הבלגן מתנקז אליו, לא משנה כמה תתאמצו? סימן שיש לכן חור שחור בבית. איך נפטרים ממנו? פשוט מוציאים אותו מהחדר. לדוגמה, כיסא בחדר השינה, הוא בדרך כלל חור שחור לכל הבגדים שהורדנו. תוציאו את הכיסא והופס, הבגדים יהיו חייבים למצוא מקום   אחר. פתרון נוסף, הוא למקם סלסילה ליד רהיט שאי אפשר להוציא מהחדר, לדוגמה: שולחן אוכל. כך, במקום לשים את הדברים על שולחן האוכל, הם ימצאו את עצמם בסלסילה, היכן שיהיו נסתרים מהעין.

- להזמין אורחים. לא משנה כמה הבית מבולגן, ברגע שתזמינו חברים (אפילו מהגן של הילדים), באורח פלא, הבית יהיה מסודר (אפילו אם תסדרו 10 דקות לפני שהם מגיעים).

 

הסוד של הילה אזולאי, מעצבת פנים, מעצבת בתים פרטיים וחללים מסחריים בעלת סטודיו ׳מבפנים׳:
בכל כמה זמן אני משתלטת על מגירה/מדף/ארון מפנה את התכולה ועושה סדר. מה שאין לו שימוש בחלל אין לו שימוש בחיינו. כך קל מאוד להחזיר דברים למקומם ומעבר לסדר החיצוני זה יוצר סדר פנימי ושקט נפשי.

הסוד של טל אילון פרג'ון מסטודיו studioTEAM by archiTECHteam:
הסוד שלנו הוא להתאים מראש את הפרוגרמה לצרכים והרגלי ההתנהלות של הלקוח. לא לייצר דירה מינימליסטית ללקוח שההתנהלות שלו במרחב היא אינה מינימלסטית וכן לייצר מקום ייעודי לאחסון של כל פונקציה: החל ממטאטא, ועד אבקת כביסה, צרור מפתחות, מעיל ודואר.

 

הסוד של נעם רוזנבלט אלדן, נעם עיצוב פנים:
אני מקפידה לרדת לפרטי פרטים בנוגע לדברים שזקוקים לאיחסון ולא שוכחת את הדברים הפחות אסטטיים כגון: נייר טואלט, שואב אבק, מגהץ, ציוד ספורט וכו׳. תכנון טוב שבנוי על אורחות החיים מוביל לבית מסודר, כזה  שקל לסדר אותו אחרי  שמתבלגן. בנוסף, אני ממליצה לנצל חללים לא נגישים כמו ארונות גבוהים, מתחת למדרגות, בוידעם וכו׳ כדי לאחסן שם פריטים כמו אוהל, מזוודה, שק שינה או כל דבר שלא משתמשים בו על בסיס יומיומי.

 

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

הסוד של מיכל וולפסון בעלת סטודיו לעיצוב והום סטיילינג לבתים, צילומים ועסקים:
כמה טיפים שתמיד עובדים עבורי.
- אני אוהבת לשלב ברחבי הבית לוחות תלייה (בורדים, גרידים ושותפיהם) כאלמנט עיצובי יפה, מעניין ופונקציונאלי. הלוחות על הקיר שימושים וזמינים לאזור התלייה שלהם ובעיקר מפנים מקום אחסון מהרצפה.
- סלסילות או קופסאות קטנות בתוך מגרות עוזרות למיון גרביים, תחתונים ואקססוריז, מונעות בלגן וחוסכות הרבה מקום.
-כשיש הרבה ספרים בבית אני מסדרת אותם בגבהים דומים. את חלקם אני משכיבה, את חלקם מעמידה ומשלבת פריטים עיצובים ביניהם שיצרו מראה נעים בעין.
- בית נקי ומסודר מתחיל בחוש הריח, אז כף של מרכך כביסה במים מורתחים, זה פטנט מעולה לריח מדהים של ניקיון שמתפזר בכל הבית.

 

הסוד של רוני שני פלדשטיין, מעצבת פנים:
הסוד שלי טמון בשיטת "קון מארי" אשר הכרתי בספר של יועצת הסֵדר והניקיון היפנית מארי קונדו. מדובר בשיטה מהפכנית הכוללת שינוי תפיסה מהבסיס: כשהבית יהיה מסודר באמת, הבלגן לעולם לא ישוב. לשיטה זו שלושה עקרונות בסיסיים:
1. לבצע את מלאכת סידור הבית בסדר הנכון
2. לשמור רק את החפצים שאנחנו אוהבים באמת
3. לעשות הכול בבת אחת
העיקרון העיקרי אותו אני מיישמת מהשיטה הוא לשמור רק את החפצים שאני אוהבת באמת וכך הסדר בבית נשמר.

הסוד של דניאל שלייפר, מעצבת פנים והום סטיילינג:
אפשר למצוא פתרונות מודולריים למקומות אחסון כמו למשל ארגז בסלון במקום שולחן, כזה שיכול להכיל חלק מהצעצועים של הילדים או הדום בכניסה לבית שמשמש גם לישיבה בכניסה לחלוץ נעליים, גם לאחסון נעליים וגם כמקום ישיבה נוסף במידה ויש הרבה אורחים.

הסוד של עדי ראובן, מעצבת והום סטיילינג:

*כשאנחנו מחליפים בגדים הנטייה הטבעית היא לזרוק את הבגדים שלבשנו על כיסא או ארון נמוך. אם ניקח חצי דקה ונקפל חזרה את הבגד לארון או נזרוק ישר למגירת הכביסה, נשמור על הסדר ונצמצם לנו עבודה.
אותו דבר בחדר המשחקים - סיימנו לשחק במשחק? נסגור אותו, נחזיר למקום המיועד לו ורק אז נתחיל משחק חדש.

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 
הסוד של רויטל רודצקי, מעצבת פנים והום סטיילינג:
לאורך הקיר, במסדרונות, במעברים ומסביב לשקעי ההדלקה, מצטברת שכבת של לכלוך המופיעה ככתם על הקיר. אני ממליצה לצבוע את הקירות שבאים במגע עם ידיים בצבע רחיץ שמאפשר להסיר בקלות בעזרת סמרטוט לח את השכבה הרצויה ולהגיע למראה ולגוון המקורי של הקיר. לצבע הרחיץ כושר כיסוי והסתרה גבוהים וכך המראה ישאר חדש ונקי.

 

הסוד של חגית בכר, מעצבת פנים:
חוץ מזה שגדלתי בבית של אמא חולת סדר וניקיון, עבדתי גם באינטל המון שנים ושם יש משפט שאומר clean as you go. וזה בדיוק מה שאני עושה. אני לא נותנת לבלגן להצטבר אלא מנקה ומסדרת תוך כדי. תוך כדי בישול, תוך כדי התארגנות בבוקר, תוך כדי משחק עם הילדים וכו׳.

 

הסוד של רויטל ארז, מעצבת ומלבישת בתים:
הטיפ העיקרי שלי הוא להעמיס כמה שפחות. אמנם אני מעצבת ומאד אוהבת אקססוריז אבל המוטו שלי הוא LESS IS MORE, גם מבחינת המראה, וגם מבחינת התחזוקה של הניקיון. ככל שהבית יהיה עמוס יותר ברהיטים ובאקססוריז כך יהיה קשה יותר לנקות ולסדר. אני משתדלת שהחללים המרכזיים בבית: הסלון המטבח יהיו תמיד מסודרים ונקיים כך תהיה תחושה נעימה בבית, גם אם חדרי השינה קצת יותר מבולגנים כי בסופו של דבר אנחנו נמצאים רוב היום בחלל הציבורי של הבית.

 

הסוד של לירון רגב מעצבת פנים:

הסוד שלי טמון במוצר שמהרגע שרכשתי אותו השתנו לי החיים, זו הייתה השקעה די גדולה. לטווח ארוך לקשר רציני, קוראים לו דוד והוא המאהב הקבוע שלי :) שואב אבק מסוג דייסון.

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

 

הסוד של טל מידן להמן, בעלת דירתי-לי, עסק לעיצוב דירות שכורות המתמחה בתקציבים נמוכים:
מתוך הסתכלות בעובדי הניקיון ברחבי בעיר פיתחתי שיטה שעובדת עבורי נהדר. לפני השינה, אחרי הפיג׳מה, צחצוח השיניים והפיפי האחרון אני מסתובבת עם שקית גדולה ומטאטא בין החדרים ומעיפה את כל מה שלא ארצה לראות מחר בבוקר מול העיניים. תמיד מוצאת איזה שמפו שעומד לו ריק שנה וחצי באמבטיה או חיתול מפוצץ משנת תרפ״ט והתחושה מאד משחררת להיפטר מכל אלה סוף סוף.

 

הסוד של רחלי פסטרנק אדריכלות ועיצוב פנים:
אני לא מחזיקה דברים מיותרים בבית שצוברים בלגן ולכלוך. לדוגמה, בחדר השינה שלי אני לא מעמיסה בכריות נוי שמקשות בבוקר על סידור מיטה. כמו כן, ליד המיטה אין לי שידות אלא מנורות. על שידות תמיד מצטבר המון "הבל" כי נורא קל לזרוק לשם. אם אין שידות, אין אפשרות להשאיר בלגן.

 

הסוד של גדי פרידמן, רוארק אדריכלים:

הסוד שלי לבית נקי הוא תכנון פונקציונלי עם חללים פשוטים ונקיים. עיצוב נקי נתון תחושה של בית נקי. חללים ״נקיים״ מתאפיינים בקווים ישרים, ללא דקורציה שאין לה משמעות פונקציונלית. כלומר, כל דבר הנמצא בחלל יש לו תשובה מעשית לצרכי בני הבית.
אני ממליץ לשמור על הקירות והתקרה חלקים ונקיים, כאשר המשחק היחידי הוא בעצם בחומרים מיוחדים כמו חיפוי ריצפה מעניין ו/או חיפוי קיר מיוחד המעניקים תחושה חמה וביתית.

 

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

הסוד של ויטל פרי שלטון, מעצבת פנים:
אני ממליצה על שימוש ברהיטים קלילים הנותנים תחושה של ניקיון ומרחב פתוח. כשבוחרים רהיט חדש, כדאי לשים לב לרגליים שלו: רגליים דקיקות וגבוהות יעניקו תחושת קלילות וגם יסייעו לעבודת הניקיון בבית. ניתן גם לבחור ברהיטים "מרחפים" וחסרי רגליים, כאלה שמשאירים את הריצפה חשופה כגון מזנון טלוויזיה או ספריה תלויה, גם הם יתרמו למראה של חלל מאוורר. העיצוב הסקנדינבי הכה- פופולארי עוסק כולו במינימליזם, פרקטיות וניקיון וניתן לקבל אין סוף השראות לעיצוב זה בפינטרסט.

 

הסוד של יעל סלע-שישיצקי אדריכלית ומעצבת פנים:
מבחינתי סידור בקופסאות מהווה סדר ואני ממליצה להשתמש בקופסאות שקופות או אטומות. במידה והקופסאות אטומות, אני דואגת לרשום מילה כללית המתארת מה יש בקופסה וזה יכול לבוא לידי ביטוי באחסון צעצועים, בחדר כביסה, במטבח ועוד. בארונות המטבח לדוגמה, אני אוהבת להשתמש בקופסאות אחסון פתוחות. כך יש סדר מופתי ואין בלגן בעיניים.

הסוד של לימור מלכיאלי, מעצבת הום סטיילינג:
כדאי שבכל חדר ופינה בבית יהיה מקום שבו ניתן לאחסן דברים שאינם בשימוש מיידי. לדוגמה, בחדר האמבטיה כדאי למקם ארון עם מגירות או דלתות למגבות, חומרי ניקוי, סמרטוטים וכד' ובכלל אני ממליצה על כמה שיותר ארונות בכל חדר שמאפשר כדי ליצור סדר ולהחביא את הבלגן.

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

 

הסוד של לירון ברודר מעצבת פנים מבנה וסביבה, בעלת סטודיו Bruder-Badosa, המשותף עם בן זוגה לאדר', עיצוב פנים וריהוט:
אני ממליצה להציג כחלק בלתי נפרד מעיצוב הבית אלמנטים שמתקשרים לאותו חלל בו הם נמצאים. למשל, יש לנו בבית הרבה מאוד ספרי עיצוב שהם יפים לכשעצמם, אבל לא היה לנו מקום ראוי לאחסן אותם. עיצבנו שולחן סלון ייחודי אשר פתוח בשתי חזיתות ומשמש כמיני ספריה להצגת הספרים ומגזינים נוספים.

 

הסוד של הדר פולופ מסטודיו "הבית בחרוב", מעצבת פנים וסטייילינג המתמחה ב- DIY ועיצוב מותאם תקציב:

כדאי לחשוב באופן יצירתי ולשנות את התפיסה שמקום אחסון חייב להיות ארון. הוא יכול להיות כל דבר! מדף מעוצב, ארונית ישנה שחודשה, נישה מעניינת, כוורות מונחות או תלויות, ווים מיוחדים לתליית פריטים,סלסילות ועוד.


הסוד של טל וליאת, מעצבות פנים, Tola studio:

חשוב לנו מראש להתארגן מראש ולקנות מוצרים אחידים לאחסון ולא לקנות רק כשחסר מקום. אל אביזרי האחסון הקטן נתייחס כאל חלק בלתי נפרד מהעיצוב, נקנה מוצרים שישלימו אחד את השני ויצרו הרמוניה. אנחנו ממליצות בכל כמה חודשים לחשוב איך לרענן את עיצוב הבית ומה צריך להשתנות ולא נחכה רק לפסח כדי לנקות ולמיין את החפצים בבית. עוד טיפ שלנו הוא לא לרכוש מוצרים יקרים לבית כדי שנרגיש בנוח לעשות מהפכים קטנים כל הזמן וכך נשמור על סדר, ניקיון ומראה מהמם לאורך כל השנה.

 

הסוד של מירית פיש, הום סטיילינג וצביעת רהיטים:
בבחירת הרהיטים או האביזרים לבית אני מציעה תמיד לשים לב שהצבעים לא יהיו כהים מדי וכך יראו עליהם אבק ולהקפיד על כך שהטקסטורות והבדים שנבחרים, לדוגמה בכריות, יהיו ניתנים לניקוי.

הסוד של רעות יניב, מעצבת סביבת חיים, מעצבת פנים והום סטייליסטית:
אני חייבת לגלות סוד קטנטן. תמונות של בתים יפים, מסודרים ונקיים - שנראים כאילו יצאו הרגע מקטלוג, הם אחרי עבודה והשקעה רבה שיראו ככה! לרוב בחיים האמיתיים, הבתים לא באמת מאורגנים ומסודרים כמו בתמונות.

 

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

הבנתי שכדי לשמור על בית מסודר ונקי, צריך מלכתחילה לחלק את הבית בצורה חכמה ונכונה עם אזורים המותאמים לצרכים שלנו. כך למשל בבית שלי, את פינת האוכל העברנו לאזור המטבח (בתכנון הקבלני של הדירה, המיקום היה רחוק משמעותית), כך שלפני / אחרי כל ארוחה, סידור / איסוף האוכל וכל מה שנלווה לארוחה הפך להיות הרבה יותר יעיל, יותר קל לנקות ולפנות, וחייבת לציין שגם יותר מהיר.

 

הסוד של רותם סידלר ומירב צ'רניחובסקי, StudioLagom לעיצוב פנים וסטיילינג:
ספסל אחסון! ספסל האחסון משמש גם כרהיט ישיבה מזמין ונוח, וגם כפונקציית אחסון לצעצועים, שמיכות וכל פריט אחר שמסתובב לו בבית.

 

הסוד של ליאת (לילי) דובנוב, לילי עיצוב פנים:

 כשאני מעצבת ומתכננת חללים אני דואגת מראש לתכנון נכבד של שטחי אחסון המתאימים לצורכי בני הבית. כך שגם אם הילדים הוציאו את כל הצעצועים הקיימים בבית החוצה לשחק, בסוף היום ניתן לאסוף ולאחסן את כל הבלגן למקומו. כן, גם בלגן צריך מקום. אני מאוד אוהבת להשתמש בפתרונות האחסון הזולים והטובים של איקאה ולשלב אותם עם רהיטים יוקרתיים יותר. כך החלל המתקבל מעוצב ונקי במראה שלו.

 

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

הסוד של יעל כהן גולדברג, מעצבת פנים והום סטיילינג:
מה שמהווה את רוב הבלגן של הבית אלו המשחקים של הילדים. לכן בחדר משחקים יש ארגזים וכוורות נגישות לפי תחומי משחק שנוח לילדים לגשת ישר למה שהם מחפשים מבלי להפוך את החדר.
והכי חשוב בעיניי זה להרגיל את כל הבני הבית, להחזיר דברים אישיים למקום (גרביים, תיקים, נעליים וכו׳).

 

הסוד של אורית כהן יבלונקה, עיצוב בתים עם ילדים:

אצלי בבית יש מגירת נעלים לכל אחת וגם מתלה משפחתי ( עם אות ראשונה לכל אחת) כך שזה עוזר לשמור על הסדר וכל אחת יודעת איפה המגירה/מתלה שלה. לא בכל בית יש מקום לזה ולכן גם מגירה או סלסלה משותפת שאליה מתרכזים כל הנעליים תהיה פתרון טוב. גם מתלה אחד שמיועד לתיקים (מתאים בשלבי הגן פחות בבית ספר כשהתיקים גדולים יותר) יכול לעזור לשמירת המראה המסודר.

 

הסוד של רוני ארליך, הום סטיילינג:

אני אמא ל- 3 ילדים קטנים ובבית שלנו אנחנו מקפידים על הדברים הבאים:
- סיימנו לשחק במשחק? נכנסו הביתה, הורדנו את המעיל וחלצנו נעליים? מיד נשים את הדברים האלו במקום. מניסיון אישי, אם דוחים את המטלה הזו, ערימות מצטברות בכל הבית.
- נכנסים להתקלח? תשימו את הבגדים המלוכלכים ישר בכביסה במקום שיצטבר הר כביסה על הרצפה.
- אוכלים רק בפינת האוכל. אצלנו בבית אין כזה דבר לאכול מול הטלוויזיה על הספה בסלון. גם אם מדובר בסה"כ באכילת חטיף קטן, בננה, מעדן או כל דבר אחר. אכילה בחדרים אחרים בבית יוצרת מצב שבו אוכל, קופסאות אוכל, כוסות וצלחות מועברים לחדרים אחרים בבית ומייצרים בלגן מיותר.

 

המעצבים חושפים: הסודות שלנו לבית נקי ומסודר

 

הסוד של אורית וילקר, מעצבת חדרי ילדים:
הקניית הרגלים כבר מגיל צעיר. בני ביתי יודעים שכאשר מסיימים לשחק, להשתמש או לקרוא מחזירים למקום. מגיל מאוד קטן הילדים שלי מתורגלים והסדר בבית נשמר.

הסוד של יונית שטרן, תכנון ועיצוב פנים:
הטיפ שלי זה לאפשר איחסון בסלון לצעצועים של הקטנים כדי שהם לא יביאו את כל המשחקים מהחדר שלהם.

 

הסוד של סיון ליבנה חכים, מעצבת פנים, מתכננת דירות ובתים פרטיים, בעלת הבלוג "שתיים סוכר":
הטיפ הכי שימושי וסודי בארגון הבית ובדגש על חדר ילדים הוא מיון. זה אולי משעמם ומתיש אבל אין דרך אחרת. קודם כל, צעצועים פגומים ושבורים לפח. אח"כ, שאלו את עצמכם: האם הצעצועים בחדר באמת מתאימים לגיל הילדים? מה שלא מתאים שימו בקופסאות במחסן, בבוידעם, בארון, איפה שרק יש לכם מקום אחסון (לדור הבא שעוד יבוא)... תוציאו אותם מהחדר. זה מפנה לנו חלל (נכס יקר בימינו) וגם עוזר להגברת כושר הריכוז וההתמקדות של הילדים. עודף גירויים לא עושה עם הילדים חסד. גם לא עמנו.

הסוד של מיקה אלטר, סטודיו מיקה עיצוב פנים והום סטיילינג עפ"י תורת הפנג שואי:

אחד החדרים הכי מאתגרים מבחינת שמירת הארגון והסדר הוא חדר הילדים. כאילו שכמות הרהיטים החיוניים לא מספיקה, אליה נוספים הרים של צעצועים בשלל צבעים וגדלים שיחד יוצרים המון עומס. על פי תורת הפנג שואי יש חשיבות רבה לשמירה על סדר בחדר הילדים, זאת מכיוון ששינה בחדר עמוס ויזואלית ועתיר גירויים משפיעה לרעה על הגוף והנפש.

 אז מה אפשר לעשות? קודם כל לנצל נכון את שטחי האחסון (למשל ארון בגובה התקרה ולא בגובה 220 כמו ברבים מחדרי הילדים), לבחור אחסון סגור (בדלתות או בסלסילות) שיסתיר בתוכו את הצעצועים ולהקצות לכל דבר את המקום שלו. כל אלו יאפשרו לילדיכם סביבה מרגיעה גם למשחק וגם לשינה. טיפ אחרון לסיום, מאד מפתה לרכוש מיטה עם מקום אחסון בתוכה, אך לפי הפנג שואי לא מומלץ לאחסן שם דבר פרט למצעים, זאת כדי לא ליצור עומס שיקשה על שינה שלווה.

 

+++

תודה לכל המעצבים שחלקו איתנו את הסודות שלהם, מקוות שעזרנו גם לכן ושיהיה לנו חג אביבי מסודר ונקי!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ברוכות הבאות, נעים מאוד להכיר

שמי טל מאור זינגרמן, המייסדת והעורכת של ׳אמהות בסטייל׳.

מעצבת, יזמית, אשת קהילות ותוכן, נשואה לשי ואמא גאה לשתי בנות שהן פשוט החיים שלי. בשנת 2010 פתחתי את הבלוג הראשון שלי ׳כלות אורבניות׳ ומאז אני לא מפסיקה לכתוב ולצלם. כאן במגזין ובקהילות שלנו אני משתפת את כל ההמלצות והתובנות שלי כאמא מכורת עיצוב ואסתטיקה וגם סוקרת שלל מוצרים מעולמות הלייף סטייל לאמהות וילדים.

במהלך השנים האחרונות התאהבתי בחינוך המונטסורי והחלטתי להתעמק באהבה האמיתית שלי: לבבות של ילדים והורים.
בשנת 2021 התחלתי ללמוד את הגישה באופן רשמי בארגון המונטסורי העולמי מייסודה של ד״ר מריה מונטסורי וממשיכי דרכה.
כיום אני בעלת תעודת מונטסורי אסיסטנט לגילי 0-3, 3-6 וגם 6-12

ובאוקטובר 2023 התחלתי ללמוד לקבלת תואר דיפלומה בינלאומי ולהפוך למדריכה מונטסורית מוסמכת AMI .

אני מאמינה שתוכן טוב, יפה ואיכותי יכול לשדרג מהותית את חווית האימהות ובעיקר לגרום לכל אחת מאיתנו לא להרגיש לבד.
ואם הגעת עד לכאן,
כנראה שאת מסכימה איתי ואת הכי מוזמנת להצטרף!


מחכה לך בקבוצה הסודית  בקבוצת עיצוב חדרי הילדים  וגם באינסטגרם הפעיל שלי >

 

 

טל מאור זינגרמן
@imahotbstyle
הצטרפו אלינו באינסטגרם - הכי כיף איתנו!
אמהות בסטייל - המגזין